Колишній управлінець 925.ua і Comfy став операційним директором Аптека 24

Колишній управлінець 925.ua і Comfy став операційним директором Аптека 24

19.11.2018 03:00
  236
Дарья Златьева

Андрій Копилов став операційним директором e-commerce проекту з трафіком понад 1 млн відвідувачів на місяць.

Перед операційним директором компанії Аптека24 стоїть завдання збільшити частку ринку компанії в роздробі, зовнішніх продажах і e-commerce. Також в задачах систематизація роботи всіх відділів компанії, посилення команди, впровадження KPI і нормалізація балансу доходів і витрат.

Аптека 24: інтернет-магазин з трафіком понад 1 млн відвідувачів на місяць. Проект розвивається щомісяця і займає лідируючі позиції на даному ринку. Асортимент сайта складає близько 10000 SKU ліків і засобів медицинського призначення, що практично вдвічі вище ніж в звичайному форматі аптек. Бренд включає також роздрібну мережу з 20 аптек. Згідно з партнерськими домовленостями з іншими аптеками, точками видачі замовлень Аптека 24 є ще 250 аптек-партнерів.

До цього Андрій працював в інтернет-магазині срібних прикрас 925.ua 3,5 роки. З них 1,5 року він відповідав за e-commerce-напрямок, а в подальшому – за роздріб і e-commerce, а також виконував функції Business Development.

Також він близько року керував відділом продажів інтернет-магазину рітейлера техніки і електроніки Comfy.

“Переді мною поставили складні завдання на складному ринку в непростий компанії. Мене такі виклики бадьорять”, – коментує своє призначення Копилов.

Як розповів директор компанії Аптека24 Гурген Карапетян, на 2019 рік не планується значного розширення мережі, але вона активно готується до реформатів. “В Аптека 24 одна з найбільш сильних і великих зовнішніх служб в Україні. Посилення цієї служби – фокус на 2019 рік”, – додає топ-менеджер.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: ЦУМ, Kasta, Prostor, Dragon, Цитрус, Multiplex та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку