Невиконавчий директор Arricano йде з посади

Невиконавчий директор Arricano йде з посади

23.01.2017 08:00
  116
rau

Невиконавчий директор Arricano Real Estate Plc (Кіпр) Рауль Паруск з 1 лютого 2017 року залишає компанію.

Про це повідомляє Interfaxз  з посиланням на заяву компанії на сайті Лондонської фондової биржі (LSE) у п’ятницю. Рауль Паруск був призначений виконавчим директором Arricano в 2013 році. У той час він також керував компанією Sulvanius Invest (Естонія), яка надає фінансові та управлінські консультаційні послуги в Україні, Росії та Балтійському регіоні.

Arricano Real Estate володіє і управляє п’ятьма торговими центрами в Україні загальною площею 147 800 кв. м: РайON і Проспект у Києві, Сонячна галерея в Кривому Розі, City Mall в Запоріжжі і Південна галерея в Сімферополі. Також компанії належить міноритарна частка 49,9% в ТРЦ Sky Mall у Києві.

Крім того, три проекти знаходяться на стадії проектування та будівництва: ТРК Лук’янівка і ТРК Петрівка в Києві, а також ТРК Odessa Mall.

Станом на кінець червня 2016 року девелопер належав компанії Retail Real Estate O. U., Dragon–Ukrainian Properties and Development Plc, Deltamax Group O. U., а також Раун Тедеру і Йюри Польду. Кінцевим і мажоритарних бенефіціаром є естонець Хіллар Тедер, який опосередковано володіє 55,45% голосуючих акцій. Його старшому синові Р. Тедеру належить 7,48% акцій.

Згідно зі звітом за перше півріччя 2016 року, Arricano Real Estate Plc отримала $7,7 млн чистого прибутку проти $8,7 млн чистого збитку за аналогічний період 2015 року. Її сумарний дохід зріс на 12,4% порівняно з першим півріччям 2015 року – до $10,9 млн.

Акції Arricano Real Estate розміщені на альтернативному майданчику Лондонської фондової біржі.

Михайло Меркулов, Arricano: Топ-5 трендів року на ринку торгової нерухомості України

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку