Наталія Сокирко перейшла з Colliers International в CBRE

Наталія Сокирко перейшла з Colliers International в CBRE

26.04.2017 02:05
  215
Ukrainian Retail Association

Наталія Сокирко очолила департамент промислової та логістичної нерухомості CBRE Ukraine.

Як повідомила rau.ua прес-служба українського підрозділу компанії СBRE, обов’язками Наталії будуть зміцнення відносин з існуючими та новими клієнтами СBRE Ukraine, надання агентських послуг для ключових гравців ринку складської та логістичної нерухомості, а також розвиток цього бізнес-напрямку компанії.

«У своїй роботі я зосереджуся на проактивній співпраці з локальними та міжнародними гравцями складського ринку для надання послуг на високому професійному рівні, а також на побудові взаємин з новими компаніями, які запланували свій вихід на український ринок», – зазначила Сокирко.

Як уточнили в CBRE, у Наталії дев’ятирічний досвід в сфері нерухомості, а її портфель завершених угод на ринку комерційної нерухомості налічує близько 30 000 кв. м. Наталія завершила ряд успішних операцій з оренди складської нерухомості з такими українськими та міжнародними компаніями, як Нова Пошта, НП Логістик, Pernod Ricard, METRO C&C, Studio Moderna, Danone, міжнародною косметичною компанією та іншими.

До того, як Наталія приєдналася до команди СBRE Ukraine, вона займала посаду старшого консультанта по складській нерухомості консалтингової компанії Colliers International, а раніше працювала в підрозділі Nestle Professional компанії Nestle.

Довідка. CBRE — одна з найбільших міжнародних консалтингових компаній у сфері нерухомості. Компанія представлена 400 офісами в світі, а її штат налічує близько 70 000 чоловік. Український офіс CBRE був відкритий в січні 2008 року і є частиною афілійованої мережі компанії. У штаті співробітників CBRE в Україні працює близько 270 фахівців, включаючи персонал на об’єктах нерухомості, переданих компанії в управління та експлуатацію.

Читайте також –

Попит на складські площі з боку великих рітейлерів зростає – CBRE


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  78
Усі новини ринку