Ultragroup виводить на український ринок британський бренд одягу Superdry (ОНОВЛЕНО)

Ultragroup виводить на український ринок британський бренд одягу Superdry (ОНОВЛЕНО)

04.07.2017 11:30
  566
Виктор Нагорский

Перший магазин Superdry відкриється в столичному ЦУМ, а до кінця року Ultragroup планує відкрити ще п’ять монобрендових торгових точок і розвивати продажі e-commerce.

Як повідомила прес-служба UTG, компанія Ultragroup, яка також розвиває в Україні мережі магазинів Levis, Guess, Baldinini, Lagerfeld, буде ексклюзивним представником британської торгової марки Supеrdry в країні.

«Унікальність Supеrdry полягає в тому, що це новий бренд для України, який орієнтується на молоду активну аудиторію, яка знає свої потреби. Крім того, даний виробник славиться високоякісними матеріалами і величезним асортиментом», – прокоментував вихід нового бренду директор Ultragroup Андрій Макаров.

Як уточнили RAU в компанії, перший магазин Supеrdry в Україні розміститься в Центральному універмазі в Києві і відкриється вже в липні. Надалі Ultragroup також планує відкрити торгові точки британського бренду в столичних ТРЦ Lavina Mall і Ocean Plaza. У прес-службі UTG відзначили, що Supеrdry в Ocean Plaza займе площу в 230 кв. м на другому поверсі ТРЦ. У ньому буде представлена як жіночи1, так і чоловічий повсякденний одяг в стилі casual.

Читайте також –

Ultragroup відкриє фірмовий магазин HUGO BOSS в ТРЦ Ocean Plaza


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку