METRO Cash&Carry Ukraine запустила пілотний проект інтерактивної взаємодії з клієнтами

METRO Cash&Carry Ukraine запустила пілотний проект інтерактивної взаємодії з клієнтами

06.07.2017 02:36
  952
rau

METRO пропонує своїм клієнтам безкоштовну інноваційну послугу від стартапу ServeMe в одному з ТЦ групи у Харкові.

Про це rau.ua повідомила прес-служба мережі. За допомогою безкоштовного мобільного додатку «ServeMe – Get Served» та спеціальних QR-кодів, розміщених у магазині, покупці можуть швидко знайти необхідну інформацію про товар, викликати продавця, отримати професійну консультацію та оцінити якість обслуговування. Технологія ServeMe, яка наразі не має аналогів на українському ринку, спрямована  на полегшення процесу здійснення покупок у магазині та покращення взаємодії рітейлера та покупця.

«Високий рівень обслуговування клієнтів та якість товарів є першочерговим завданням нашої компанії. Ми прагнемо подарувати нашим клієнтам унікальний досвід закупівель в METRO, та впевнені, що за допомогою технології «ServeMe», наші клієнти зможуть отримати ще більше підтримки з боку команди торговельних центрів METRO та зробити процес покупок більш приємним», – коментує Юлія Пилипенко, директор з продажів METRO Cash&Carry Ukraine.

Пілотний проект впроваджується в ТЦ METRO у Харкові за адресою проспект Гагаріна 187/1. За результатами пілоту, компанія прийме рішення про подальше впровадження проекту в решті торгівельних центрів в Україні.

Довідка. METRO Cash&Carry Ukraine вийшла на український ринок у 2003 році. Наразі компанія управляє 23-ма класичними центрами оптової торгівлі у Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі та Житомирі; та двома магазинами оптової торгівлі «Бери-Вези» у Тернополі та Луцьку.

ServeMe Technologies OÜ – естонська компанія-стартап, що поліпшує комунікацію між персоналом та клієнтами у сфері надання послуг та підвищує рівень задоволеності клієнтів. Заснований у 2017 році,  ServeMe вийшов на європейський ринок у Німеччині з рішенням для надання послуг в готельній сфері. Наразі ServeMe реалізує інтеграцію платформи у сфері рітейлу.

Читайте також –

У київському Ашан встановили Bluetooth-маячки, які інформують про акції


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку