Як McDonald’s Україна вибирав переможців конкурсу “Мій бургер” (фоторепортаж)

Як McDonald’s Україна вибирав переможців конкурсу “Мій бургер” (фоторепортаж)

30.03.2017 04:00
  1977
Микола Маранчак

У конкурсі “Мій бургер” взяло участь близько 150 000 осіб з усієї України. Два нових бургера з’являться у всіх українських ресторанах McDonald’s з 17 травня 2017 року.
Фінальний етап всеукраїнського гастрономічного конкурсу “Мій Бургер” проходив 30 березня в ресторані McDonald’s на Поштовій площі. За умовами конкурсу, перший етап якого пройшов з 10 січня по 12 лютого цього року, будь-який бажаючий міг створити бургер на спеціальному сайті. За місяць свої варіанти рецепта розмістило 147 896 осіб або кожен 400-й українець. З фінальної десятки, журі, в яке увійшли генеральний директор компанії McDonald’s Ukraine Гжегож Хмелярський, спеціальний гість з британського підрозділу мережі і топ-менеджмент компанії, відібрало два бургера, які вже в травні з’являться у всіх ресторанах McDonald’s Україна.

Переможцями стали “Фреш Чікен Чіз”, придуманий педагогом-психологом з Одеси Надією Лінкевич і “Арибургер” киянки Олександри Важової. За словами Олександри, її рецепт створювався до дня народження дочки Аріни, на честь якої він і названий. “Бургери – улюблена сімейна страва. Ми любимо об’єднувати різні соуси і тому, коли почався конкурс від McDonald’s, я взяла ноутбук і стала творити. Дуже люблю чізбургер і “Біг Тейсті”, тому вирішила зробити щось середнє між ними”, – розповіла вона.

До складу “Арибургер” увійшли булочка з білим і чорним кунжутом, соус “Біг Тейсті”, свіжий помідор, салат, мариновані огірки, кетчуп, біфштекс з телятини 115 г і подвійна порція сиру Емменталь.

“Фреш Чікен Чіз”, приготований одеситкою Надією Лінкевич, складається з фігурною булочки з кунжутом, йогуртового соусу з часником і маринованих огірків, салату, свіжих помідорів, подвійної порції сиру Чеддер і курячої котлети 87 г. “Одного разу я поверталася додому і гортала стрічку Facebook. Побачила, що друг створив бургер і вирішила теж спробувати, – згадує Надія. – Зазвичай у McDonald’s обираю МакЧікен, але в його смаку мені завжди чогось не вистачало. На переддегустації я зрозуміла, що це сир. Саме він доповнив смак мого рецепту”.

Як підбивалися підсумки конкурсу, дивіться у фоторепортажі rau.ua:


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку