Ресторан Mario’s Trattoria у новому форматі почав роботу в ТЦ Globus

Ресторан Mario’s Trattoria у новому форматі почав роботу в ТЦ Globus

27.04.2017 03:29
  223
rau

Це вже четвертий великий ресторан у торговому центрі. Об’єкт  відкрито в кінці квітня.

Про це rau.ua повідомила прес-служба торгового центру Globus. Ресторан знаходиться на першому поверсі ТЦ Globus 2 і займає загальну площу 337,5 кв. м. Ключова відмінність нового формату Mario’s Trattoria в ТЦ Globus — професійна піч на дровах, спеціально привезена з Італії, в якій готують справжню італійську піцу за унікальним рецептом.

«Розширюючи ресторанний сегмент ТЦ Globus, ми фокусуємося на відомих операторів, які пропонують нашим відвідувачем додаткову цінність. У 2017 році ми плануємо відкрити ще кілька закладів food-сегменті. Частина з них будуть ексклюзивно представлені в ТЦ Globus», — коментує менеджер департаменту оренди ТЦ Globus Олена Сьомочкіна.

Довідка. ТЦ Globus — перший професійний торговий центр в Україні. З 2007 року належить великій європейській інвестиційної компанії London & Regional Properties. Складається з підземної і наземної частини загальною площею понад 35 000 кв. м., на якій представлено більше 200 магазинів з світовими та українськими брендами.

Mario’s Trattoria — популярна мережа італійських ресторанів в Києві та Одесі. Входить в групу закладів «Трубадур», «Друзі і Пиво», «Buffalo 99», «Gallo Cafe» та «Zara Pizzara». В Україні відкрито дев’ять ресторанів mario’s Trattoria, п’ять з яких у Києві.

Читайте також –

Ресторани і кафе Києва чекає українізація


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку