McDonald’s на Мінській в Києві відкрився після переїзду

McDonald’s на Мінській в Києві відкрився після переїзду

08.11.2017 04:27
  565
Ukrainian Retail Association

При споружденні будівлі McDonald’s використані оригинальні архітектурні рішення, а інтер’єр оформлений у стилі Wood and Stone. Заклад розташований на двох поверхах і займає площу 753 кв. м.

8 листопада McDonald’s поруч з метро Мінська у Києві розпочав роботу у новій будівлі за адресою: проспект Оболонський, 26А, яка знаходиться у кількох метрах від попереднього місця розташування закладу. McDonald’s, який був відкритий ще у 1999 році, перенесено у нову будівлю у зв’язку із будівництвом житлового комплексу на цій території.

Архітектура нової будівлі є унікальною для McDonald’s. Проект розроблений фахівцями мережі разом з архітекторами житлового комплексу Obolon Residences, на території якого тепер розташований заклад. Будівля гармонійно доповнює композицію комплексу.

Інтер’єр ресторану виконаний у вишуканому стилі Wood and Stone, якому притаманні оригінальні елементи декору та меблів, виготовлені з матеріалів, що імітують дерево та камінь.

Нове приміщення закладу є двоповерховим, з урахуванням цокольного поверху. Окрім основної зали, для відвідувачів тут передбачена простора літня тераса. Площа ресторану складає 753 кв. м, тут одночасно зможе відпочивати 230 гостей: 102 в залі на першому поверсі та 128 на терасі.

Для зручності гостей у ресторані облаштовані експрес-вікно, завдяки якому можна придбати страви, не заходячи у заклад, та McDrive для обслуговування відвідувачів на автомобілях. McDrive працюватиме з трьома вікнами обслуговування. Ця система є доволі новою для українських McDonald’s, адже у більшості закладів працює два вікна. Тепер гості, які раніше очікували своє замовлення на місці видачі, зможуть проїхати до окремого вікна та забрати замовлення після його формування. Завдяки цьому нововведенню вдасться збільшити загальну швидкість обслуговування відвідувачів на автомобілях та пропускну здатність McDrive особливо в пікові години.

Оновлений McDonald’s відкритий з 6:00 до 23:45 та має намір щодня обслуговувати понад 3000 відвідувачів. McDrive та експрес-вікно працюватимуть цілодобово.

 

Довідка.McDonald’s в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві. McDonald’s – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури близько $250 млн. Сьогодні в компанії працює близько 7500 людей.

Читайте також – 

Власник Mafia, Casta, Georgia, BAO, Гра з вогнем відкриє 20 ресторанів в 2018 році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку