Відповідальний рітейл: LeBoutique відкрив точки збору речей на благодійність

Відповідальний рітейл: LeBoutique відкрив точки збору речей на благодійність

14.11.2017 04:50
  246
Ukrainian Retail Association

Рітейлер відкрив точки збору речей на благодійність відразу в трьох містах – Києві, Одесі та Харкові.

Тепер віддати речі на благодійність можна в трьох центрах видачі LeBoutique: в Києві, на вулиці Г. Сковороди, 1, в Харкові – на вулиці Я. Мудрого, 38 і в Одесі – на вулиці М. Арнаутська, 74.

Шопінг-клуб LeBoutique спільно з Благодійним фондом «Карітас України» ініціював charity-проект «Допомагаті leгко». У цих центрах видачі товарів LeBoutique встановили спеціальний благодійний бокс для збору одягу, взуття та дитячих іграшок, який буде працювати на постійній основі.

Нагадаємо, що це далеко не єдина ініціатива зі збору одягу в благодійних цілях серед українського бізнесу. Крім LeBoutique, одяг також беруть на автозаправках ОККО. Контейнери встановлені на 5 заправках компанії в Києві: на Дніпровській Набережній, 8, проспекті Героїв Сталінграда, 1-А та Броварському проспекті, 20-З, а також на проспекті Леся Курбаса 2-Ж і на проспекті Генерала Ватутіна 2-А.

Приймають вживані речі також в магазинах «Ласка» – цей проект працює вже майже 5 років. Частина виручених коштів йде на утримання магазинів, а все інше – на благодійність і облаштування міста. Засновники проекту встановили контейнери в ТРЦ Ocean Plaza і Skymall.
Йде на благодійність і частина виручених коштів від продажу одягу на барахолці Кужар Базар.

Яскравим прикладом консолідації зусиль торгового центру і його орендарів з метою збору одягу для нужденних була минулорічна акція в столичному ТРК «Проспект». Компанія Arricano, що керує торговим об’єктом, реалізувала власний благодійний проект, в якому взяло участь більше половини орендарів. Йдеться про акцію «Міняй старі речі на нові». Бажаючі допомогти нужденним приносили в ТРК речі, якими їм не потрібні, і на знак вдячності за участь в проекті отримували від орендарів спеціальні купони на покупки.

Читайте також –

Продукти потім: як працює «менеджмент захвату» в Сільпо

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку