Fozzy Group відкриє перший в Одесі делікатес-маркет Le Silpo з зоною ресторанів

Fozzy Group відкриє перший в Одесі делікатес-маркет Le Silpo з зоною ресторанів

16.08.2017 10:20
  477
Ukrainian Retail Association

Fozzy Group відкриє перший в Одесі Le Silpo. Це буде делікатес-маркет з зоною автентичних ресторанів, дегустаційними барами, і власним виробництвом продуктів.

31 серпня в Одесі відкриється преміальний супермаркет Le Silpo площею 2400 кв. м. Як пише портал delo.ua, він буде першим в цьому місті делікатес-магазином мережі, що належить Fozzy Group.

Асортимент товарів Le Silpo на 70% складається з продуктів преміального класу, що імпортуються з більш ніж 100 країн. Також будуть представлені преміальні продукти українських виробників. У 99% випадків проект “Власний імпорт” передбачає безпосередній контакт з виробником, навіть якщо це невелике сімейне фермерське господарство. Le Silpo імпортує тільки продукти з “зеленого списку” товарів (еко-, біо- і продукти з DOСG).

В Le Silpo пропонуватимуть страви власного виробництва. Наприклад, “мармурові” стейки з яловичини, що зберігається в камері сухого дозрівання яловичини. У кавовому відділі обіцяють обсмажувати зелену каву 60 сортів. Серед продуктів власного виробництва кондитерські вироби для веганів, морозиво, мармелад і зефір. Є власна сироварня, де готують моцарелу і Буррата, і пекарня з дерев’яною піччю для хліба і лаваша.

В одеському Le Silpo працюватимуть кілька дегустаційних зон, де можна спробувати різні поєднання вин і гастрономії. В асортименті – понад 600 найменувань вин. А в Bar de la Marine можна буде скуштувати страви зі свіжої риби і устриць.

У ресторані Le Grill на 80 місць будуть представлені різні кухні світу – від італійської до китайської.

Довідка. Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України, працює на українському ринку з 1997 року. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: преміальні супермаркети Le Silpo і Favore, супермаркети Сільпо, оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля будинку Фора, дискаунтери Thrash!, фармацевтичні супермаркети «Біла ромашка», магазини персональної електроніки Ringoo. Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнес. Основні підприємства промислового напряму Fozzy Group: Ніжинський консервний завод і птахофабрика «Варто». Товарообіг торгових мереж Fozzy Group в 2016 році склав майже 55,2 млрд грн, що на 17% більше, ніж роком раніше.

Джерело: delo.ua

Читайте також –

Як виглядає новий Сільпо в стилі середньовічного замку (фото)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку