LC Waikiki відкриє перший Оutlet в Україні

LC Waikiki відкриє перший Оutlet в Україні

28.02.2017 11:20
  365
Ukrainian Retail Association

Перший магазин формату Оutlet турецького бренду LC Waikiki відкриється вже в середині березня в столичному торгово-розважальному центрі New way.

Про це rau.ua повідомила прес-служба компанії UTG з посиланням на регіонального директора LC Waikiki в Україні Олексія Гришко.

«LC Waikiki відома українським покупцям з 2013 року широким вибором товарів хорошої якості для всієї сім’ї за прийнятними цінами. Тепер, ми хочемо надати нашим покупцям можливість купувати товари минулих сезонів з постійними знижками і за ще більш привабливою вартості цілий рік», – прокоментував Гришко відкриття першого аутлету.

За його словами, в торговій точці в ТРЦ New Way будуть представлені всі лінії колекцій бренду. При цьому в даному магазині постійно діятимуть знижки до 70%.

В UTG також зазначили, що після відкриття нового магазину в ТРЦ New Way, його вакантність скоротиться до 3%.

Нагадаємо, магазин Waikiki в торгово-розважальному центрі займе понда 1 400 кв. м. Після відкриття в New Way, мережа LC Waikiki в Києві буде налічувати сім торгових точок.

Довідка. LC Waikiki — торгова марка, заснована в 1985 році у Франції. У 1997 році вона була придбана турецькою Taha Group. За цей час рітейлер став №1 в Туреччині. Сьогодні в мережі 724 магазини в 34 країнах світу і до 2023 року в планах компанії збільшити їх кількість до 500 в Туреччині і до 1000 магазинів за її межами.

В Україні компанія представлена з 2013 року. З 2016 року компанія є членом Асоціації рітейлерів України.

Читайте також –

З дати відкриття ТРЦ New Way відвідало вже понад 5 млн осіб


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку