Власник ТРЦ Караван оскаржить рішення про арешт майна

Власник ТРЦ Караван оскаржить рішення про арешт майна

23.02.2017 08:55
  328
Ukrainian Retail Association

Раніше столичний торгово-розважальний комплекс Караван був заарештований в рамках кримінального провадження щодо нанесення збитків ВТБ Банку.

У той же час, як пише commercialproperty з посиланням на інформаційне агентство Українські новини, компанія «Лекс Холдинг», якій належить ТРЦ Караван, збирається оскаржувати арешт майна.

У компанії запевняють, що першопричиною ситуації є відмова ВТБ Банку від узгодженого сторонами формату реструктуризації заборгованості. При цьому, як повідомили юридичні представники «Лекс Холдинг», зараз компанія перебуває в процедурі банкрутства, яка передбачає ряд обмежень, пов’язаних, зокрема, з режимом управління і розпорядження майном. А оскільки судом відкрито провадження у справі про банкрутство «Лекс Холдинг», то згідно з чинним законодавством компанія не має права виплачувати борги.

«А значить, дії Голосіївського суду Києва містять у собі ознаки складу злочинів, передбачених ст. 364, 375 Кримінального кодексу України. Крім того, особливості лінії поведінки банку ВТБ в ході судових розглядів наводить експертів на думку про намір захопити майно «Лекс Холдинг», – заявили в компанії.

В даний час її представники готують заяву до прокуратури Києва, яка уповноважена здійснювати перевірки кримінальних проваджень та їх витребування.

Джерело: commercialproperty

Читайте також – 

Суд заарештував столичний ТРЦ Караван


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку