У столичному ТРЦ Караван відкрився український магазин Artari Alta Sartoria

У столичному ТРЦ Караван відкрився український магазин Artari Alta Sartoria

23.03.2017 09:00
  252
Ukrainian Retail Association

Новий магазин українського виробника ексклюзивного жіночого одягу Artari Alta Sartoria почав роботу у ТРЦ Караван у березні.

Як повідомила rau.ua прес-служба CDA Real Estate (керуюча компанія мережі торгово-розважальних центрів Караван в Україні), торгова точка розмістилася на першому поверсі ТРЦ, поруч з ролердромом та супермаркетом дитячих товарів Диво Острів.

У магазині представлений жіночий одяг та аксесуари, в асортименті ділові костюми, блузки, штани, вечірні сукні, куртки, пальто та інше.

У торговій точці також буде діяти послуга «ательє»: корекція будь-якої моделі одягу з представленого асортименту з урахуванням побажань і особливостей фігури покупців.

Найближчим часом асортимент торговельної точки також поповниться лінією дитячого одягу виробництва Artari Alta Sartoria.

Довідка. Мережа ТРЦ Караван — найбільша мережа торгової нерухомості в Україні, об’єднує три торгово-розважальних центри, розташованих у Києві, Харкові та Дніпрі. Загальна площа торговельних об’єктів становить близько 250 000 кв. м. Щорічно ТРЦ мережі відвідують понад 30 мільйонів людей.

Читайте також –

JASMINЕ відкрила магазин у столичному ТРЦ Караван


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку