JYSK оновлює магазин у столичному ТЦ Аркадія

JYSK оновлює магазин у столичному ТЦ Аркадія

22.02.2017 11:06
  353
Ukrainian Retail Association

Оновлений магазин JYSK в торговому центрі Аркадія в Києві відкриється вже 23 лютого.

Як повідомляє прес-служба датської мережі товарів для дому, у цій торговій точці площею 865 кв. м компанія провела реорганізацію торгового залу з метою збільшення кількості відвідувачів та обсягу продажів.

Зокрема, зміни в магазині торкнулися перепланування зон з категоріями товарів і розташування кас. У залі постаралися обладнати просторий центральний прохід, що розділяє простір на дві частини – зону меблів і зону товарів, розташованих на торговому обладнанні. У компанії вважають, що такий принцип зробить максимально зручним вибір товару для покупців, а також оперативним обслуговування персоналу.

«Крім цього, в торговій точці були перенесені каси, що допоможе продавцям краще контролювати магазин і своєчасно підходити до покупців. Магазин після реорганізації простору стане більш відкритим і привабливим для відвідувачів», – запевняють у компанії.

У прес-службі також зазначили, що JYSK в ТЦ Аркадія відкрився у квітні 2014 року і є одним з найбільш успішних для мережі в Україні – за кількістю відвідувачів та обсягами продажів серед київських магазинів він поступається лише торговій точці в ТЦ Україна. Що цікаво, саме цей магазин два роки тому першим пройшов реорганізацію простору, яка принесла зростання кількості покупців в рік на 11%. Зараз компанія вирішила повторити успішний досвід, повторно оновивши магазин.

Довідка. JYSK — міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий в 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK являє собою велику міжнародну групу, яка налічує більше 2 400 магазинів в 44 країнах світу, переважно в Європі.

З 2014 року в Україні почали свою роботу 34 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпрі, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві (Київська область) та у Кривому Розі, а також онлайн-магазин.

Читайте також –

JYSK відкриє магазин у Рітейл Парк Петрівка


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку