JYSK планує відкрити 12 магазинів в Україні до кінця 2018 року

JYSK планує відкрити 12 магазинів в Україні до кінця 2018 року

09.11.2017 11:33
  279
Виктор Нагорский

Датська компанія JYSK має намір активізувати розвиток мережі магазинів і зайняти лідируючу позицію на українському ринку товарів для дому.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, про це повідомив виконавчий директор JYSК в Україні Євген Іваниця.

«Компанія JYSК ставить перед собою амбітну мету – зайняти лідируючу позицію на ринку товарів для дому. Ми плануємо відкрити до 12 фірмових магазинів до кінця наступного року по всій території України», – заявив Іваниця, коментуючи відкриття нової торгової точки компанії в Броварах під Києвом.

Як уточнили в прес-службі JYSК, новий магазин відкрився 9 листопада в броварському торговельно-розважальному центрі Термінал на вул. Київській, 316 і став уже 36-м для мережі в Україні.

Площа торговельної точки склала 1230 кв. м. У продажу представлений повний асортимент товарів JYSК: меблі для дому, товари для сну (матраци, постільна білизна, подушки, ковдри), домашній текстиль (скатертини, рушники, пледи), а також декоративні предмети інтер’єру.

Довідка. JYSК – міжнародна роздрібна мережа, яка пропонує повний асортимент товарів для дому. Перший магазин був відкритий в 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном. Зараз мережа нараховує більше 2400 магазинів в 44 країнах світу, переважно в Європі. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

Читайте також –

Кадрове питання: JYSK про підбір персоналу та підготовку керівників


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку