IKEA може відкрити виробництво у Львівській області

IKEA може відкрити виробництво у Львівській області

07.09.2017 04:25
  195
rau

Один з найбільших в світі меблевих рітейлерів IKEA веде переговори про розміщення виробничих потужностей на території Львівської області.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис. «Після сьогоднішньої моєї зустрічі за участю EBA Lviv-Western Ukrainian Office of The European Business Association з менеджментом IKЕA вдалося досягти домовленості про наступний предметний контакт з питання розміщення виробництв компанії на території Львівщини», – написав Матис.

За його словами, діалог з питання розміщення виробництва IKЕA у Львівській області почався близько року тому і з тих пір переговори не припинялися. «Рітейл рітейлом, його входження це процедура довга і копітка, і вимагає інтенсивної роботи з масивами різних даних щодо українських ринків, а переговори по розміщенню виробництва не припиняються, хоча і затягнулися в часі», – додав представник Львівської ОДА.

Нагадаємо, весною цього року шведська мережа магазинів меблів і товарів для дому IKEA підтвердила плани по выходу на український ринок, однак точної дати відкриття першого магазину не назвала. У компанії також не уточнили місто і конкретний торговий центр, де планується відкриття магазину мережі в Україні.

Читайте також –

15 фактів про IKEA, які мало кому відомі


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку