Генеральним директором Ельдорадо призначений Віталій Гресько

Генеральним директором Ельдорадо призначений Віталій Гресько

22.03.2017 10:51
  584
Виктор Нагорский

Раніше він обіймав посаду директора департаменту розвитку торговельної мережі Ельдорадо.

Про це rau.ua повідомив директор з маркетингу компанії Василь Бородчук. За його словами, Віталій Гресько призначений на посаду гендиректора з 14 березня, однак відповідного наказу поки не було. Очікується, що офіційне призначення відбудеться вже на початку квітня.

У компанії Віталій Гресько працює з грудня 2015 року і раніше обіймав посаду директора департаменту розвитку торгової мережі.

Нагадаємо, на початку року стало відомо про звільнення з посади генерального директора компанії Сергія Цибульського, який очолював мережу з 2012 року. Причина такого рішення не озвучувалася. Цікаво, що ще в листопаді 2016 року Сергій Цибульський спільно з Гресько проводили велику прес-конференцію, де говорили про масштабні плани з реформату бренда и роздрібної мережі. В реконцепцію Ельдорадо планувалось інвестувати близько $10 млн.

Прес-конференція, присвячена реконцепції Ельдорадо. На фото зліва направо Василь Бородчук, Сергій Цибульський Віталій Гресько

Пізніше компанію також залишив глава служби інтернет-маркетингу Олег Вереїтін, який у середині березня став керівником онлайн-просування Citrus.ua.

За інформацією, розміщеною на сайті підприємства, її мережа магазинів побутової техніки та електроніки станом на 2016 рік об’єднувала понад 150 торгових точок у 60 містах України.

Читайте також –

Віктор Поліщук про банкрутство банку Михайлівський, арешт ТРЦ Gulliver і майбутньому мережі Ельдорадо


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку