Сергій Гаврилов призначений IT-директором мережі COMFY

Сергій Гаврилов призначений IT-директором мережі COMFY

27.04.2017 12:12
  290
Виктор Нагорский

До призначення в COMFY Сергій Гаврилов 19 років працював в IT-департаменті ПриватБанку і брав участь у більшості проектів автоматизації процесів фінустанови.

Як повідомила rau.ua прес-служба CОMFY, Сергія Гаврилова призначено на посаду 18 квітня 2017 року. Олександр Заспенко, який раніше тимчасово виконував обов’язки IT-директора, продовжить роботу на посаді керівника департаменту розвитку IT.

«Це призначення — запланований крок, спрямований на зміцнення команди CОMFY у сфері IT. Нові амбітні завдання компанії щодо приведення бізнес-процесів до омніканальності вимагають посилення IT-компетенцій, і ми впевнені, що досвід Сергія допоможе компанії збільшити швидкість впровадження стратегічних проектів», – прокоментував призначення генеральний директор мережі CОMFY Ігор Хижняк.

У компанії відзначають, що Сергій Гаврилов володіє унікальним досвідом в області розробки і впровадження інноваційних IT-рішень. Раніше, з 1998 по 2017 роки Сергій Гаврилов працював у ПриватБанку, пройшовши шлях від початківця програміста до топ-менеджера вищої ланки. Варто зазначити, що більша частина проектів автоматизації процесів, реалізованих в останні роки розвитку банку, були впроваджені за безпосередньою участю або під керівництвом Сергія.

«Мене дуже надихають амбітні завдання COMFY. Це виклики, які моделюють майбутнє. Ключовим пріоритетом сьогодні є забезпечення омніканального обслуговування клієнтів. А також побудова надійної масштабованої архітектури IT-систем та ефективної автоматизації процесів компанії», – зазначив новопризначений IT-директор COMFY.

Нагадаємо, на початку 2017 року в мережі COMFY змінився генеральний директор. Замість Генадія Вербиленко, який обіймав посаду з жовтня 2005 року, компанію очолив Ігор Хижняк. Також в компанії відбувся ряд інших кадрових змін в топ-менеджменті.

Читайте також – 

COMFY: новий формат магазину – крок на шляху до омніканальності


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку