Open Space: як виглядає коворкінг New Work Labs в ТЦ Globus (фоторепортаж)

Open Space: як виглядає коворкінг New Work Labs в ТЦ Globus (фоторепортаж)

20.11.2018 08:15
  549
Микола Маранчак

В ТЦ Globus відкрився перший в Україні коворкінг європейської мережі New Work Serviced Offices, який до березня-квітня 2019 року планує зайняти весь третій поверх ТЦ Globus 2. Що пропонує і чим унікальний новий простір.

Перший в Україні коворкінг європейської мережі New Work Serviced Offices відкрився 16 листопада на третьому поверсі ТЦ Globus 2. Робоча площа простору склала 960 кв. м. Для угорської компанії, на рахунку якої вже 12 коворкінг в кількох столицях Східної Європи, київський проект під назвою New Work Labs став першою робочою площадкою з офісами та переговорними кімнатами у торговому центрі.

«Ми вибрали ТЦ Globus для відкриття New Work Labs не випадково, – розповів власник мережі New Work Serviced Offices Хуберт Абт. – Ми впевнені в цій локації: це центр міста з хорошим трафіком і перетином всіх гілок метро”.

За його словами, резиденти New Work, у яких є робоче місце в Варшаві, Будапешті, Празі або, ось тепер, і Києві, можуть працювати на тих же клубних умовах в будь-якому з коворкінгів незалежно від країни. Для управління мережею компанія використовує сервіси на базі системи Nexudus. “Створення такого community сприятиме виникненню цікавих кооперацій, проектів і нових перспективних стартапів, – упевнений власник бренду. – Це створює нову реальність у підприємництві, і ми прагнемо долучити київську молодь до цих процесів».

У бесіді з журналістом RAU він повідомив, що інвестиції в проект склали близько $500 000 з запланованою окупністю 3-4 роки. «До березня-квітня 2019 року ми займемо весь поверх ТЦ Globus. Ще дві нові локації будуть відкриті в Києві в 2019 році», – додав Хуберт Абт.

Точку зору власника мережі підтримує також менеджер з оренди ТЦ Globus Олена Сьомочкіна, яка вважає, що вибір такого незвичайного орендаря повністю виправданий. “Місце розташування торгового центру саме по собі вимагало відкриття коворкінгу. Дуже часто в кафетеріях Globus-а можна зустріти людей, що працюють за ноутбуком. Ми створили для них просторий і комфортний офіс з додатковими сервісами. Навколо Майдану безліч готелів з іноземцями, які приїхали по роботі, для яких подібне місце стане відмінним рішенням”, – прокоментувала вона.

Простір New Work Labs розділено на робочі місця в open space, міні-офіси для команд від 2 до 10 чоловік, конференц-зали, переговорні кімнати, зони відпочинку і Skype-кімнати, де можна не тільки продуктивно попрацювати, але також заводити корисні знайомства і спілкуватися.

Загальна посадка дозволяє вмістити до 148 осіб, включаючи офіси і open space, але без event-зони та lounge-зони. Конференц-зал з усім необхідним обладнанням для організації заходів розрахований на аудиторію до 60 осіб. Ціни на послуги варіюються від 240 грн за 4 години до 4040 грн в місяць і 7370 грн в місяць з різноманітними бонусами і додатковими сервісами.

Робочий простір New Work Labs з легкістю оптимізується. Всі столи open space обладнані коліщатками, щоб при необхідності їх можна було відкотити для створення одного великого загального майданчика.

Для бажаючих працює кава-бар. Резиденти коворкінгу можуть також самостійно скористатися кухнею, на якій є кава-машина і весь необхідний посуд.

Коворкінг оформлено муралами, намальованими в колаборації угорським художником Mr. Tibowsky та українською художницею-ілюстратором Ліліт Саркісян, яка працює в специфічному і оригінальному жанрі fashion-ілюстрації.

Орієнтований New Work Labs насамперед на фрілансерів, підприємців, стартапи і невеликі команди розробників.

Забронювати можна як окреме робоче місце без фіксації, так і окрему переговорку, лекторій або офіс. «Щоб увійти в резиденти коворкінгу, достатньо зайти на сайт або в мобільний додаток, вже запущені для жителів і гостей Києва, і за допомогою системи KISI вибрати зручний формат роботи, локацію. Після заповнення заявки є можливість оплати онлайн, а також, при бажанні, безкоштовного тестового дня», – говорить генеральний директор NWL Ukraine Вікторія Журбас-Литвин.

Працювати в коворкінгу можна 24/7. Для цілодобового доступу облаштовано окремий вхід з боку Алеї Героїв Небесної Сотні. Вхід буде брендовано найближчим часом, як тільки вивіска буде узгоджена з адміністрацією міста. Що стосується входу і виходу через торговий центр, то він буде працювати виключно згідно графіка роботи ТЦ Globus.

Мета New Work Serviced Offices до кінця 2018 року – досягти цифри в 35 000 кв. м коворкінг-просторів, створивши умови для роботи клієнтів відразу в декількох країнах Східної Європи. Наступним етапом роботи в Києві стане оренда всього третього поверху ТЦ Globus 2, що вже заплановано реалізувати до березня-квітня. Де буде відкрито ще дві нові локації New Work в Києві в 2019 році, Хуберт Абт не уточнює, проте підкреслює, що рішення вже прийнято.

Читайте також –

В ТЦ Globus відкрився перший в Україні кондитерський простір UCA (фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  26
Усі новини ринку