Український інвестфонд купив Most Retail Park в Чехії

Український інвестфонд купив Most Retail Park в Чехії

19.10.2017 02:30
  194
Ukrainian Retail Association

Інвестиційний фонд Focus Estate Fund купив рітейл-парк Most Retail Park в Чеській Республіці.

Про це RAU  повідомила прес-служба фонду. Об’єкт знаходиться в місті Мост. Загальна площа парку становить 6 471 кв. м. Це третя інвестиція фонду в європейську комерційну нерухомість. Раніше він придбав Centro Ostrava Retail Park в Чехії і Galeria Sandomierz в Польщі. Фінансування надав Raiffeisen Bank (Чехія), але сума угоди не розголошується.

Most Retail Park має досить високий рівень вакантності, тому перед фондом стоїть завдання реконцепції торгового центру з метою підвищення його прибутковості.

«Перш за все, нам необхідно поліпшити транспортну і фізичну доступність від сусідніх маршрутів руху і якорів локації. Ми знаходимося в координації з мерією міста, і роботи вже ведуться. Наша головна мета – створити додатковий комфорт і зручності для клієнтів ритейл-парку, це збільшить обороти і рентабельність наших орендарів», – повідомив керуючий партнер Focus Estate Fund Андрій Козин.

Оренду і лізинг торгового центру буде супроводжувати компанія Cushman & Wakefield. «Ми вже ведемо переговори з відомими орендарями. У нас є підстави для оптимізму, так як ми успішно працюємо з великими брендами по всій Чехії і вважаємо, що нова стратегія управління в Most Retail Park створить стійкий попит на лізинг і купівлю », – прокоментував Мартін Кубін, старший консультант Retail Warehousing, Cushman & Wakefield.

У 2018 році фонд планує укласти, як мінімум, три угоди з купівлі торгових об’єктів в Польщі і Чехії.

Довідка. Most Retail Park розташований на околиці міста Міст c населенням близько 67 000 чоловік, недалеко від окружної дороги, в 40 км від чесько-німецького кордону. Працюючи з 2009 року, він пропонує 6 471 кв. м торговельних площ і 175 паркувальних місць. Основними орендарями торгового центру є бренди: Sportisimo (товари для спорту), Venator (товари для будинку), Auto Kelly (запчастини та товари для автомобілів), Breno (товари для будинку), Cyklo World (товари для велоспорту), Pet Shop, Phase (магазин меблів).

Focus Estate Fund – інвестиційний фонд нерухомості зі штаб-квартирою в Києві, що фокусується на НЕ преміальних об’єктах торгової нерухомості в країнах Центральної та Східної Європи. У планах фонду – інвестування в розвиток проектів торгової комерційної нерухомості середнього формату на найбільш динамічних ринках Європи в обсязі 50 млн. Євро протягом наступних 2-3 років.

Читайте також –

https://rau.ua/news/focus-estate-fund-priobrel-tsentr/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  59
Усі новини ринку