Епіцентр К відкрив торговий центр в Умані (+фото)

Епіцентр К відкрив торговий центр в Умані (+фото)

09.10.2017 01:30
  760
Микола Маранчак

Новий об’єкт найбільшої в Україні DIY-мережі відкрився 7 жовтня.

Як повідомляє прес-служба компанії Епіцентр К, торговий центр знаходиться в Умані по вул. Київська, 31-А. Загальна площа об’єкту становить 10148 кв. м. В асортименті представлено майже 60 тис. найменувань товарів, також працюють експрес-кафе та паркувальний майданчик на 110 автомобілів.

Середня заробітна плата складатиме понад 7 тис. грн. Загальні відрахування до державного та місцевого бюджетів складуть понад 15 млн. грн. щороку.  Проект був запущений після отримання дозволу на будівництво в червні 2017 року, таким чином, об’єкт збудували на пустирі всього за чотири місяці.

“Створюючи максимально комфортні умови для здійснення покупок, пропонуючи товари провідних вітчизняних та зарубіжних виробників, кращі цінові пропозиції, мережа ТЦ Епіцентр продовжує дивувати своїх покупців. Яскравим прикладом цього є новий торговий центр в місті Умань, який збудований і облаштований за останніми сучасними технологіями в будівництві та дизайні. І я щиро бажаю колективу щодня у своїй роботі демонструвати професійний підхід, злагодженість та відповідальність. А жителям міста отримувати позитивні враження та гарний настрій”, – сказала під час відкриття голова товариства Епіцентр К Галина Герега.

Як раніше розповів RAU директор з роздрібної торгівлі Епіцентр К Борис Артарі-Колумб, компанія продовжить запускати торгові центри малих форматів площею від 2000 до 6000 кв. м в районних та обласних центрах. Так, в 2016 році були відкриті по гіпермаркету в Шепетівці Хмельницької області та Білій Церкві. Також в липні 2017 року Епіцентр відкрив новий магазин площею 4 000 кв. м в Дубно. Інвестиції в одне тільки благоустрій майданчика склали 20 млн грн.

Довідка. Епіцентр К розвиває однойменну мережу DIY-гіпермаркетів, яка налічує понад 40 торгових об’єктів в Україні сукупною площею близько 1 млн кв. м.

Фото – офіційна facebook-сторінка рітейлера.

Читайте також –

Як мережа Епіцентр оновлює свої торгові центри


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку