Мережу Ельдорадо покинув ще один топ-менеджер

Мережу Ельдорадо покинув ще один топ-менеджер

26.04.2017 09:00
  553
Виктор Нагорский

Слідом за звільненням з поста генерального директора Ельдорадо Сергія Цибульського, у квітні пішов з компанії Василь Бородчук, який обіймав посаду директора з маркетингу.

Як уточнив Василь Бородчук в коментарі rau.ua, рішення звільнитися з Ельдорадо було зумовлено як бажанням зосередитися на розвитку власного бізнесу, так і ситуацією всередині компанії.

«Так співпало, що і в компанії в принципі немає сенсу [залишатися далі], непроста ситуація, і мій бізнес зараз починає ставати на ноги. Тому я прийняв таке рішення», – сказав Бородчук, уточнивши, що його бізнес пов’язаний з торгівлею на Amazon.

При цьому він відмовився детальніше говорити про ситуацію в Ельдорадо, яка підштовхнула його до звільнення з компанії. Василь Бородчук працював на посаді директора з маркетингу півтора роки – з жовтня 2015-го. Як повідомили rau.ua в компанії, ця посада поки залишається вакантною.

Нагадаємо, на початку року стало відомо про звільнення з Ельдорадо генерального директора компанії Сергія Цибульського, який очолював мережу з 2012 року. Причина його решння піти з компаніїї не уточнювалася. В березні його місце посів Віталій Гресько, який до цього керував департаментом розвитку торговельної мережі Ельдорадо. В цьому році компанію також залишив глава служби інтернет-маркетингу Олег Вереїтін, який в середині березня став керівником онлайн-просування Citrus.ua.

Зазначимо, що ще в листопаді 2016 року Сергій Цибульський, Василь Бородчук і Віталій Гресько проводили велику прес-конференцію, де говорили про масштабні плани по зміні формату бренда и роздрібної мережі. В реконцепцію Ельдорадо планувалося інвестувати близько $10 млн.

Прес-конференція, присвячена реконцепції Ельдорадо. На фото зліва направо Василь Бородчук, Сергій Цибульський і Віталій Гресько

Разом з тим, в кінці 2016-го над мережею нависла загроза арешту, оскільки вона належить власникові збанкрутілого банку Михайлівський Віктору Поліщуку. У листопаді минулого року суд спочатку заарештував столичний торгово-офісний центр Gulliver, яким нібито володіє Поліщук, після чого директор департаменту розслідування протиправних діянь і протидії корупції ФГВФО Катерина Мисник заявила, що сподівається на продовження арештів майна бізнесмена, якого звинувачують у фінансових махінаціях. У відповідь мережа Ельдорадо оприлюднила власну заяву, назвавши слова Мисник спробою дестабілізувати роботу компанії напередодні сезону високих продажів шляхом нанесення репутаційного удару в очах покупців і бізнес-партнерів.

Довідка. Ельдорaдо – мережа супермаркетів електроніки та побутової техніки, станом на 2016 рік об’єднувала понад 150 торгових точок у 60 містах України. Компанія була створена в 1994 році в РФ, а на український ринок вийшла в 1999-му, відкривши перший магазин в Києві. У 2013 українські магазини компанії придбав Віктор Поліщук, розвивав іншу мережу електроніки – Технополіс. Об’єднана мережа магазинів продовжила роботу під брендом Ельдорадо. В інтерв’ю порталу Liga.net Поліщук також говорив про плани об’єднатися з іншим великим гравцем ринку – компанією Фокстрот. Однак, за його словами, це питання «зависло» ще з 2015 року.

Читайте також –

Ельдорадо в оновленому форматі відкрито у вінницькому ТРЦ Мегамолл


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  19
Усі новини ринку