Мережа Ельдорадо сформувала новий склад топ-менеджменту і озвучила плани розвитку

Мережа Ельдорадо сформувала новий склад топ-менеджменту і озвучила плани розвитку

13.07.2017 02:55
  890
rau

У планах компанії Ельдорадо відкриття 37 магазинів у новому форматі і реалізація стратегічних змін до кінця 2017 року.
Як повідомила RAU прес-служба компанії, Ельдорадо завершила формування нової команди топ-менеджменту на чолі з генеральним директором Віталієм Гресько, який офіційно вступив на посаду з 23 травня 2017 року. Перед цим він успішно працював в Ельдорадо директором департаменту розвитку торгової мережі.

«Вже 18 років Ельдорадо є ключовим гравцем українського ринку електроніки. Я поставив собі за мету зробити компанію беззаперечним лідером. Для цього будуть реалізовані стратегічні зміни у всіх ключових процесах. Я хочу вивести ефективність управління і якість обслуговування на принципово новий рівень», – прокоментував плани на новій посаді Гресько.

В рамках політики інвестування в кращий персонал, команда топ-менеджменту Ельдорадо була також посилено новими керівниками наступних бізнес-підрозділів: департаменту розвитку бізнесу (Михайло Козлов), розвитку роздрібної торгівлі (Віталій Топало), логістики (В’ячеслав Гриненко), маркетингу (Максим Колєсніков), управління персоналом (Сергій Береснев).

Як уточнили RAU в прес-службі компанії, керівник напрямку логістики В’ячеслав Гриненко на посаді працює з червня. Його досвід роботи в логістиці та управлінні ланцюжком поставок – 18 років в таких компаніях як Оптима-фарм ЛТД, АТБ-маркет, Еко-маркет, а також в ряді проектів в різних аспектах логістики та кризового менеджменту. Останні 8 років – робота на керівних позиціях.

Директор з персоналу Сергій Береснев очолив HR департамент в березні 2017 року. Понад 13 років він працює в сфері управління персоналом в лідируючих західних і українських компаніях: Ward Howell International, Universal Bank, Альфа-Банк (Україна), Банк Русский Стандарт (Україна), Банк Михайлівський і Метінвест Холдинг. Останні 7 років займає керівні позиції.

Директор з розвитку торгової мережі Михайло Козлов очолив департамент у липні 2017 року. У рітейлі електроніки він працює понад 13 років. Останні 7 – робота на керівних посадах таких компаній, як Фокстрот, Цитрус, MOYO.UA.

Віталій Топало прийняв керівництво департаментом розвитку роздрібної торгівлі в червні 2017 року. Стаж роботи в компанії Ельдорадо – 14 років. Кар’єру почав у 2003 року на позиції продавця-консультанта. Починаючи з 2005 року обіймав керівні позиції.

Про призначення Максима Колєснікова RAU повідомляв раніше.

Серед головних цілей, які ставить перед собою управлінська команда – впровадження оновленого формату у всій мережі магазинів Ельдорадо. Формат був частково введений у листопаді 2016 року, і за цей час продемонстрував свою ефективність – продажі з квадратного метра в новому форматі збільшуються на 30-35% залежно від локації, зростає середній чек.

У компанії також повідомили, що оскільки для покупців Ельдорадо критичними факторами є зручність і швидкість доставки, керівництвом мережі заплановані заходи щодо прискорення роботи всього логістичного ланцюга. Наприклад, до кінця року буде реалізовано проект «Логістика за 24 години», що дозволить здійснювати доставку товару від складу до покупця протягом доби.

Довідка. Ельдорадо – українська мережа магазинів електроніки та побутової техніки, заснована в 1999 році. Перший магазин Ельдорадо був відкритий у Києві в 1999 році, а в 2003 р. у столиці запрацював перший в Україні гіпермаркет електроніки. У листопаді 2007 року відкрився інтернет-магазин Ельдорадо. Новий етап розвитку почався в 2013 році після злиття з мережею Технополіс. Сьогодні мережа Ельдорадо налічує понад 130 магазинів у більш ніж 60-ти українських містах, які пропонують відмінний вибір з 50 000 моделей сучасної персональної техніки Samsung, Apple, HTC, LG, Sony, Philips, Asus та інших провідних виробників.

Читайте також

Директором з маркетингу та реклами мережі Ельдорадо призначений Максим Колєсніков


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку