Директором з маркетингу мережі ЕКО маркет призначена Анна Панасюк

Директором з маркетингу мережі ЕКО маркет призначена Анна Панасюк

11.05.2017 07:12
  418
Виктор Нагорский

Анна Панасюк буде працювати над оптимізацією маркетингової стратегії одного з лідерів продуктового рітейлу України – мережі ЕКО маркет.

Як уточнили rau.ua в прес-службі компанії, в активі Анни 13 років досвіду роботи в галузі, з яких вісім років – на керівних посадах. Тривалий час вона займала посаду директора з маркетингу в компанії «Три ведмеді». Розробила такі відомі бренди як «Моржо», морозиво з фермерського молока «Твоя ферма», фітнес-морозиво «Fitline», преміум-морозиво «Монако» і інші продукти. Також у її портфоліо робота в компанії «Снек Експорт» (сухарики «Флінт», «Семки» і багато інших успішних ТМ). У загальній складності Ганна є творцем більше 500 продуктів на ринку FMCG.

«В торговому бізнесі існує два великих крейсера: FMCG і рітейл. Більшу частину своєї кар’єри я пропрацювала в сфері FMCG. Тепер же настав час розібратися з рітейлом, для мене це професійний інтерес», – зазначила Ганна Панасюк.

«Ринок рітейлу розвивається стрімко. Тут вже склалися свої стандарти і в сервісі, і в ціновій політиці, і в асортименті. У клієнта є величезний вибір. Конкурувати мережам не просто, продаючи одні і ті ж бренди. Тому величезна увага зосереджена на диференціації, зараз це актуально для рітейлу як ніколи. Моє завдання зробити так, щоб споживачі вибирали ЕКО маркет. Для мене це справжній виклик», – додала новий топ-менеджер ЕКО маркет.

У прес-службі компанії також відзначили, що на новій посаді вона займеться не тільки реалізацією маркетингової активності компанії, але і розробкою нової стратегії ЕКО маркет і розвитком програми лояльності.

«Ми покладаємо великі надії на Ганну Анатоліївну і впевнені, що вона впорається з усіма поставленими завданнями. Нашій згуртованій команді не вистачало саме такого креативного, харизматичного і, разом з тим, досвідченого директора з маркетингу», – прокоментував призначення президент ЕКО Віктор Повниця.

Нагадаємо, раніше посаду директора з маркетингу ЕКО маркет покинула Людмила Міщенко, яка перейшла на аналогічний пост в компанію Arber Fashion Group.

Довідка. ЕКО Маркет – торгова мережа економних супермаркетів в Україні, що об’єднує 114 магазинів в 34 містах України. У мережі представлені продукти харчування, побутова хімія, товари першої необхідності. Також є своє виробництво – пекарні, кулінарні та м’ясні цехи, в деяких магазинах є власне кондитерське виробництво.

Читайте також –

Як виглядає оновлений ЕКО маркет в Сумах (фото)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку