Еко-Лавка відкрила магазин у ТЦ Globus

Еко-Лавка відкрила магазин у ТЦ Globus

28.02.2017 02:06
  504
rau

Перший магазин мережі крамниць натуральних продуктів у торговому центрі розташований на -1 поверсі Globus-2.

Як повідомила rau.ua прес-служба торгового центру  Globus, асортимент крамниці представлений молочною та м’ясною продукцією, кондитерськими виробами, фіто-продуктами, рослинними оліями, спеціями, органічною косметикою та безфосфатною побутовою хімією.

«Важливо, що Еко-Лавка поряд з традиційними продуктами пропонує спеціальні продукти без цукру, дитячу та безглютенову продукцію, які раніше було дуже складно знайти у центрі Києва» — коментує менеджер департаменту оренди ТЦ Globus Олена Сьомочкіна.

Довідка. ТЦ Globus — перший професійний торговий центр в Україні. З 2008 року належить великій європейській інвестиційних компаній — London & Regional Properties. Складається з підземної та наземної частини площею 35 400 кв. м. на якій розташовано понад 150 магазинів зі світовими та українськими брендами.

Еко-Лавка — найбільша національна мережа натуральних, екологічно чистих і корисних товарів в Україні. Крім продуктів харчування, в мережі продається органічна побутова хімія, природна косметика і фіто-продукція. Під власним брендом IEco випускаються екологічно чисті товари для дому. Компанія відкрила перший магазин в 2011 році, через рік було вже п’ять магазинів. Після почалася розробка франчайзингової моделі, а в 2012 році запустився франчайзинг. Зараз в мережі 123 магазини. Надалі компанія планує вихід на ринки Європи і США.

Читайте також – 

Еко-Лавка стала членом Асоціації рітейлерів України


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку