Dragon Capital стала генеральним партнером Retail&Development Business Expo-2017

Dragon Capital стала генеральним партнером Retail&Development Business Expo-2017

10.03.2017 03:05
  130
rau

Перша в Україні міжнародна спеціалізована виставка індустрії рітейлу та девелопменту пройде в Києві на НСК «Олімпійський» 6 і 7 квітня 2017 року.
Найбільша інвесткомпанія України Dragon Capital виступить генеральним партнером Retail&Development Business Expo-2017. Протягом двох днів, 6 та 7 квітня, в Києві в Національному спорткомплексі «Олімпійський» проХодитиме перша в Україні спеціалізована виставка індустрії рітейлу та девелопменту. На виставці будуть представлені понад 100 проектів комерційної нерухомості з 12 країн, включаючи Грузію, Казахстан, Білорусь, Україну, Польщу, Німеччину, рішення і можливості для рітейлу від компаній сфери b2b, актуальні пропозиції від консультантів і брокерів.

Серед експонентів RDBExpo – Arricano Real Estate, Budhouse Group, Galleria Tbilisi, SICORE, SEC Triniti, Forum Almaty, Denka Logistic, Nova Light, Safexpert та інші.

Захід збере понад 300 компаній роздрібної торгівлі, понад 2000 відвідувачів. Окремо будуть проходити конференції за участю керівників найуспішніших українських компаній сфери рітейлу та девелопменту: більше 50 топ-спікерів, 14 конференцій в два потоки, історії успіху, аналітика і прогнози для рітейлу та девелопменту на найближчі роки. Серед виступаючих: Михайло Меркулов, генеральний директор Arricano, Лілія Зубарєва, директор з маркетингу МФК Gulliver, Максим Гаврюшин, комерційний директор Budhouse Group, Радомир Цуркан, керуючий директор CBRE Ukraine Володимир Тимочко, партнер інвесткомпанії Dragon Capital і багато інших.

Повна програма RDBExpo

КУПИТЬ БИЛЕТЫ НА R&DBExpo


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку