Cherry Berry відкрив нову торгову точку в Києві (+фото)

Cherry Berry відкрив нову торгову точку в Києві (+фото)

12.06.2017 09:00
  411
Ukrainian Retail Association

Новий острівець Cherry Berry відкрився в столичному торговому центрі Піраміда.

Як уточнив в коментарі rau.ua засновник і власник бізнесу Андрій Піонтковський, торгова точка в ТЦ Піраміда стала вже 85-ю в мережі Cherry Berry в Україні.

«Для нас відкриття в ТЦ Піраміда було стратегічно важливим. Адже це один з кращих торгових центрів Києва з вдалим місцем розташування, якісним пулом орендарів і високим трафіком. Перші дні роботи торгової точки довели, що це рішення повністю виправдане», – сказав Піонтковський.

У компанії Retail & Development Advisor, яка виступила консультантом при підписанні договору оренди приміщення в торговому центрі, висловили впевненість, що Cherry Berry відмінно доповнить пул острівних орендарів ТЦ.

«Для нас важливо бути причетними до якісних змін в ТЦ Піраміда. Цей торговий центр завжди прагнув підбирати найкращих операторів, які є на ринку, а компанія Cherry Berry, безсумнівно, лідер у своєму сегменті. У них відмінна концепція, добре підібраний асортимент і якісний сервіс», – додала директор Retail & Development Advisor Таїсія Литовченко.

В свою чергу керуючий директор ТЦ Піраміда Лариса Голубєва відзначила, що менеджмент торгового центру завжди відкритий для нових орендарів з хорошим концептом.

«Ми раді бачити Cherry Berry серед наших орендарів і сподіваємося на взаємовигідну і довгострокову співпрацю. Ринок зараз змінюється, і щоб відповідати очікуванням наших постійних відвідувачів і залучати нових, нам також необхідно проводити зміни, підтримуючи стабільно високий рівень роботи ТЦ», – підкреслила Голубєва.

Довідка. Cherry Berry Ukraine вже більше семи років успішно працює на українському ринку. Мережа торгових точок Cherry Berry налічує вже 85 об’єктів в найбільших містах країни. Компанія пропонує широкий асортимент солодощів від виробників Латвії, Чехії, Голландії, Іспанії та України.

ТЦ Піраміда був побудований в 2004 році в Дарницькому районі Києва біля станції метро Позняки. Загальна площа торгового центру складає 16 800 кв. м, орендна – більше 12 600 кв. м. У 2016 році ТЦ викупила найбільша інвесткомпанія України – Dragon Capital. Серед орендарів центру супермаркет Сільпо, супермаркет електроніки Фокстрот, дитячий універмаг СМІК, ювелірний супермаркет Укрзолото, популярні магазини одягу та взуття.

Читайте також –

Андрій Піонтковський, Cherry Berry: Останні два роки були розкішними!


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  29
Усі новини ринку