Логістичний оператор METRO, NOVUS і АТБ орендував 4500 кв. м складу під Києвом

Логістичний оператор METRO, NOVUS і АТБ орендував 4500 кв. м складу під Києвом

20.07.2017 08:30
  773
rau

Площі знаходяться в мультітемпературние логістичному комплексі RLC в Броварському районі Київської області.

Про угоду RAU повідомила прес-служба компанії CBRE Ukraine, яка представляла в переговорах інтереси компанії-власника складу. Орендарем складських площ стала компанія Business Group, одна з найбільших компаній українського ринку логістики, яка обслуговує таких продуктових ритейлерів, як NOVUS, АТБ, METRO Cash & Carry, Концерн Хлібпром. Компанія вже займає складські приміщення в декількох складських об’єктах в Київській області і дана угода була обумовлена ​​необхідністю розширення площі в сучасному складському комплексі. «Сьогодні на ринку складської нерухомості спостерігається поступове підвищення попиту на складські площі і зменшення пропозиції приміщень. Угода з Business Group є значущою транзакцією, яка демонструє зростання орендної активності в складському секторі», – прокоментувала Наталія Сокирко, керівник департаменту складської і логістичної нерухомості CBRE Ukraine.

Довідка. Мультітемпературний логістичний центр RLC – складський комплекс класу А, побудований із застосуванням передових європейських технологій. Комплекс розташований в Броварському районі Київської області, в безпосередній близькості від траси міжнародного значення E95. Загальна площа об’єкта становить 63 000 кв. м.

CBRE – найбільша в світі консалтингова компанія в області нерухомості (за підсумками 2016 року) і входить в список 500 найбільших компаній світу згідно з рейтингом Fortune 500. Український офіс CBRE був відкритий в січні 2008 року і є частиною афілійованої мережі компанії. Штат співробітників CBRE в Україні налічує близько 270 фахівців, включаючи персонал на об’єктах нерухомості, переданих компанії в управління та експлуатацію.

Читайте також –

Rozetka.ua закрила угоду з придбання складського комплексу Термінал Бровари


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку