Група компаній Будхаус приєдналася до виставки RDBExpo

Група компаній Будхаус приєдналася до виставки RDBExpo

21.02.2017 08:29
  358
Ukrainian Retail Association

Один з найбільших девелоперів в Україні буде серед якірних експонентів виставки Retail & Development Business Expo – 2017.

Budhouse – інвестиційно-девелоперська група компаній, що заснована у 2006 році. Спеціалізується на розвитку, будівництві та управлінні проектами нерухомості на території України.

Група володіє і управляє низкою об’єктів комерційної, офісної, готельної та житлової нерухомості в таких містах як Київ, Херсон, Черкаси, Одеса, Харків, Запоріжжя та Львів.

До портфелю проектів торговельної нерухомості, реалізованих Будхаус Груп, входять знакові для України об’єкти: ТРЦ Fabrika в Херсоні (GLA – 65 000 кв. м), ТРЦ Forum у Львові (GLA – 36 000 кв. м) і ТРЦ Lubava в Черкасах (GLA – 18 000 кв. м). На стадії будівництва знаходяться ТРЦ Нікольський у Харкові загальною площею понад 100 000 кв. м і ТРЦ Yessa в Одесі площею 60 000 кв. м. Ще кілька великих торгово-розважальних центрів знаходяться на стадії девелопменту: ТРЦ Fabrika-2 в Запоріжжі (GLA 57 000кв. м) і ТРЦ Hartz в Києві (GLA 96 000 кв. м).

Як зазначив комерційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин: «Цей перший за останні роки великий виставковий захід говорить про те, що ринок пожвавився. Це гарна можливість зустрітися зі старими партнерами і налагодити нові зв’язки. Оскільки захід міжнародний, сподіваюся, що він посприяє залученню нових гравців на ринок». На виставці група компаній Будхаус представить проекти ТРЦ Нікольський, ТРЦ Yessa, ТРЦ Fabrika і ТРЦ Lubava.

Асоціація рітейлерів України рада вітати Budhouse Group серед учасників першої української міжнародної виставки індустрії рітейлу та девелопменту!

Нагадаємо, Retail & Development Business Expo – 2017 відбудеться вже 6-7 квітня в столичному НСК Олімпійський. Захід збере понад 2000 гостей – представників компаній сфер роздрібної торгівлі, комерційної нерухомості, сегмента b2b. На RDBExpo виступлять кращі спікери – перші особи найуспішніших компаній рітейлу, девелопменту, b2b та інших.

ПОВНА ПРОГРАМА RDBExpo

КУПИТИ КВИТКИ НА R&DBExpo


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку