Книжковий магазин Bookling відкриється в ТРЦ Forum Lviv

Книжковий магазин Bookling відкриється в ТРЦ Forum Lviv

17.07.2017 11:54
  809
rau

Книгарня Bookling у львівському торгово-розважальному центрі стане першим магазином мережі на Західній Україні.

Як повідомила rau.ua прес-служба торгового центру, книгарня розміститься на першому поверсі в галереї послуг ТРЦ, у приміщенні площею 240 кв. м.

Книжковий магазин Bookling пропонує літературу для широкої вікової категорії, іноземних і вітчизняних видавництв мовою оригіналу. В асортименті книгарні представлені художні книги англійською та українською мовою, література для вивчення іноземних мов, дитячі книги навчальної, розвивальної та розважальної спрямованості англійською та українською мовами, подарункові видання іноземними мовами, а також академічна й бізнес-література мовою оригіналу.

Усі представлені в магазинах Bookling англомовні книги – виключно іноземних видавництв, багато з них є ексклюзивними екземплярами.

“Торгово – розважальний  центр Forum Lviv продовжує залучати нові бренди до Львова. В цілому, більше 35-ти нових брендів відкрили свої перші магазини у Львові та/або в Західному регіоні в ТРЦ Forum Lviv. Ми раді вітати бренд Bookling, що вносить різноманіття до нашого портфелю брендів, який ми пропонуємо нашим покупцям”, – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ Forum Lviv.

Довідка. ТРЦ Forum Lviv був відкритий у вересні 2015 року. Його загальна площа становить 69 000 кв. м. У ТЦ працює понад 100 магазинів, а також зона ресторанів і розваг, серед яких кінотеатр і дитячий розважальний центр. Підземний паркінг ТРЦ розрахований на 600 автомобілів.

Читайте також – 

Марина Нестеренко, ТРЦ Forum Lviv: Результати першого року роботи перевершили очікування

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  33
Усі новини ринку