Географія ритейлу за 9 місяців 2025-го: в яких регіонах та як представлені гравці основних галузей торгівлі України
Retail Association of Ukraine представляє чергове ексклюзивне аналітичне дослідження під назвою “Географія ритейлу”. На основі...
Як правильно працювати з сирами, як продавати більше та оптимізувати сирний простір для збільшення прибутку — ці питання хвилюють багатьох, хто повʼязаний із продажем сиру. Саме тому ProCheese Академія в партнерстві з німецьким виробником сиру Bergader оголошують набір на безкоштовний курс для сирних професіоналів, — повідомляє спільнота поціновувачів сиру ProCheese від Ardis Group.
Спільна освітня програма створена для підтримки та розвитку української сирної галузі. Учасники, які успішно складуть тестування після завершення навчання отримають сертифікати.
Формат: онлайн
Старт: 21 лютого
Програма вебінарів та безкоштовна реєстрація за посиланням: https://procheese.ua/events/vebinary-z-bergader/