Кондитерська компанія АВК запустила інтернет-магазин

Кондитерська компанія АВК запустила інтернет-магазин

20.03.2017 11:26
  464
Ukrainian Retail Association

Продукція АВК, замовлена онлайн, обійдеться на 10-15% дешевше, ніж в торгових мережах та лінійному роздробі.

Кондитерська компанія АВК 20 березня запустила інтернет-магазин, де представлений весь асортимент продукції, а це понад 370 найменувань. Про це LIGA.net повідомили в прес-службі компанії. Повідомляється, що вартість представленої на сайті продукції на 10-15% нижче, ніж на полицях магазинів, в яких можна придбати вироби АВК. Замовлення в інтернет-магазині можна робити цілодобово.

Поки що доставка замовлень здійснюється тільки у межах Києва та в передмісті. Мінімальна сума замовлення становить 250 грн. При замовленні до 500 грн вартість доставки – 50 грн. Якщо ж сума замовлення перевищує 500 грн, доставка товару безкоштовна. Доставка здійснюється за умови стовідсоткової передплати через електронні платіжні системи: Приват 24, LiqPay.

Метою створення онлайн-майданчику, за даними компанії, стало бажання в розширенні каналів збуту та клієнтської бази. В результаті співпраці через інтернет компанія сподівається на інтерес до своєї продукції з боку профспілок, бюджетних установ, підприємств і приватних осіб.

До кінця року компанія планує залучити до 100 000 клієнтів і розширити можливість доставки на всю територію України, а за підсумками року – вийти на товарообіг 600-750 тис. грн.

Довідка. АВК – один з лідерів українського кондитерського ринку, що входить в трійку найбільших кондитерських компаній України у топ-100 світових. Компанія займає 7,6% ринку кондитерської галузі України та 21% ринку шоколадних виробів. Асортимент продукції підприємства налічує понад 370 найменувань, експортна географія налічує понад 50 країн світу.

Джерело: LIGA.net

Читайте також – 

https://rau.ua/news/news-company/avk-otkryl-pervyj-magazin/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку