Шлях в роздріб: АВК планує відкрити 10 магазинів до кінця року

Шлях в роздріб: АВК планує відкрити 10 магазинів до кінця року

01.08.2017 10:09
  454
Ukrainian Retail Association

Кондитерський концерн АВК відкрив вже другий магазин в Дніпрі і має намір розширити мережу до 10 торговельних точок до кінця 2017 року.

Як повідомляє прес-служба компанії, другий фірмовий магазин АBК відкрився в Дніпрі 28 липня на проспекті Дмитра Яворницького, 83.

«Торговий заклад приваблює оригінальним дизайном і затишною атмосферою. Окрасою інтер’єру магазину є цікава інсталяція, виконана в 3D-форматі. Широкий асортимент, лаконічне торгове обладнання та новий формат обслуговування (самообслуговування), орієнтовані на комфорт клієнта», – підкреслили в прес-службі АBК.

У новому магазині також працює кафе, в якому представлена випічка власного виробництва компанії.

Нагадаємо, це вже другий магазин компанії в Дніпрі. Перший торговий заклад був відкритий в минулому році поруч з кондитерською фабрикою компанії.

Довідка. Компанія АBК – один з найбільших українських виробників кондитерської продукції. Вона почала свою діяльність в 1991 році як постачальник какао-продуктів на кондитерські фабрики України. Але вже через 3 роки почала виробляти власну кондитерку. У 2014-2015 роках АВК випустила 140 000 тон кондитерських виробів на суму понад 5,8 млрд грн.

Читайте також –

Кондитерська компанія АВК запустила інтернет-магазин


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку