СЕО Arricano Михайло Меркулов став Персоною року на ринку нерухомості

СЕО Arricano Михайло Меркулов став Персоною року на ринку нерухомості

28.11.2016 04:28
  435
rau

Генеральний директор Arricano Real Estate Plc Михайло Меркулов став переможцем у номінації Персона року на ринку нерухомості 2016, яка відбулася 24 листопада 2016 року голосуванням усіх учасників Форуму в сфері нерухомості країн Східної Європи і Азії (EEA Real Estate Forum & Project Awards).

Про це RAU повідомила прес-служба Arricano. Учасники Форуму обирали номінанта в новій категорії Personality of the year Премії вперше. У цій номінації учасники ринку і запрошені експерти визначали найбільш ефективного і успішного представника нерухомості, який вплинув на розвиток сектора нерухомості і вніс значний вклад у розвиток галузі у 2016 році. Пана Меркулова було обрано серед 13 претендентів із різних секторів нерухомості, і переміг він з великим відривом.

Ольга Соловей, директор галузевої організації Ukrainian Real Estate Club (Українського клубу нерухомості), який спільно з EuropaProperty.com. організував Форум, зазначає: «У номінації «Персона року на ринку нерухомості» EEA Real Esatate Forum and Project Awards, яка цього року проводиться вперше, обирали людину, яка внесла значний вклад у розвиток галузі не тільки цього року, але і в попередні 2-3 роки. 13 номінантів – професіонали високого рівня, тому вибір було зробити складно. Що важливо, переможця в номінації Personality of the Year робили учасники Форуму, а не експертне журі. Понад 100 експертів та учасників ринку, які відвідали Форум у сфері нерухомості країн Східної Європи та Азії віддали свій голос за Михайла Меркулова. Істинне визнання істинного професіонала!»

Цього року на Другому щорічному Форумі в сфері нерухомості регіону Премією відзначено 11 кращих проектів у нерухомості і 8 – за професійні досягнення. Переможців у 19 номінаціях обирало представлене професіоналами ринку нерухомості – незалежне міжнародне журі. Голосування і визначення переможців премії відбувалося під контролем методологічного партнера EY.

У EEA Real Estate Forum & Project Awards взяли участь топ-менеджери компаній, що працюють на ринку нерухомості країн Східної Європи і Азії, та потенційні інвестори. Гості з Грузії, Австрії, Великобританії, Білорусі, Молдови та інших країн, стали учасниками церемонії нагородження найкращих проектів у торговельній, офісній і житловій нерухомості, найкращих команд з управління нерухомістю, брокериджу, консалтингу.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку