У Arber Fashion Group новий директор з маркетингу та бренд-директор F’91

У Arber Fashion Group новий директор з маркетингу та бренд-директор F’91

05.04.2017 09:00
  551
Виктор Нагорский

Посаду директора з маркетингу Arber Fashion Group зайняла Людмила Міщенко, бренд-директора F’91 – Анатолій Письменний.

Людмила Міщенко прийшла в Arber Fashion Group з компанії ЕКО Маркет, де також працювала директором з маркетингу. До цього вона очолювала служби маркетингу в Retail Group (мережі Велика кишеня, Велмарт, ВК Експрес та інші), інтернет-провайдера SUMMA-TELECOM, мережі ресторанів MAFIA, а також керувала відділом реклами і зв’язків з громадськістю страхової компанії ТАС.

Кирило Уваров, який раніше обіймав посаду директора з маркетингу Arber Fashion Group, переїхав до Одеси, і призначений керівником відділу маркетингу та реклами в ресторанній компанії Synergy Group. Зараз у групу входять чотири одеських ресторани: Travelers coffee, The roastery by Odessa, Terrace. Sea view і Sea grill, але за словами самого Уварова, компанія активно розвивається і запускає багато нових проектів.

Також пішов з компанії бренд-директор F’91 Андрій Мариненко, який зараз розглядає різні варіанти працевлаштування. Його місце зайняв Анатолій Письменний, який приєднався до команди F’91 в березні.

Як зазначили в Arber Fashion Group, що розвиває в тому числі мережу мегасторів F’91, Анатолій вже більше 12-ти років працює в fashion-рітейлі і має практичний досвід побудови і розвитку роздрібної мережі з нуля, а також успішний досвід управління.

«Перед командою мережі F’91 поставлені амбітні цілі в напрямку розвитку мережі та побудови сильної команди, для досягнення яких залучаються кращі фахівці на ринку», – прокоментували кадрові призначення в компанії.

Зараз мережа F’91 представлена вісьмома торговими майданчиками в Києві, Одесі та Полтаві. У найближчі кілька місяців мережа поповниться ще 16-ма магазинами у 12-ти регіонах України. Раніше в компанії повідомляли, що мегастори F’91 відкриються у всіх 23 торгових центрах Metro Cash&Carry в Україні.

Довідка. Arber Fashion Group – найбільший вертикально-інтегрований fashion-холдинг в Україні. Компанія представлена торговою мережею з понад 110 магазинами у всіх регіонах України під брендами Arber, Gregory Arber, F’91 і КОКОН.

F’91 – мережа українських мегасторів, в яких представлені сучасні колекції одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків і жінок власної торгової марки та провідних українських виробників.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: головні зміни в топ-менеджменті українських компаній за лютий


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку