У квітні в ТРЦ компанії Arricano будуть відкриті магазини п’яти українських брендів

У квітні в ТРЦ компанії Arricano будуть відкриті магазини п’яти українських брендів

30.03.2017 12:53
  270
rau

У Києві В ТРК Проспект з’являться торгові точки Vovk і Brooklyn, а в ТРЦ РайON – Season. У Кривому Розі у ТРК Сонячна галерея – A. Tan, Столична ювелірна фабрика.

Про це rau.ua повідомила прес-служба Arricano Real Estate – девелопера торгівельно-розважальних центрів. Анна Чуботіна, директор департаменту торгових площ компанії Arricano, зазначає, що найбільш активні українські виробники працюють у двох сегментах: «За підсумками 2016 року у нас було 19 українських магазинів категорії fashion і 8 магазинів в категорії accessories and jewelry. На початку другого кварталу 2017 року очікуємо плюс чотири українських fashion-ритейлерів і плюс 1 рітейлер у категорії «аксесуари».

Найбільш щільно українські виробники представлені в ТРК Києва – в ТРК Проспект – 14 операторів («Золотий вік», «СЮФ», Names’UA, Vovk, Arber, Marsee’s, AnabelArto, Langora, Bembi, Laboca, NataliBolgar, MustHave, UA Made, OLKO), в ТРЦ РайON – 11 операторів (Vovk, Arber, ЗолотийВік, Giulia, Lavis, OLKO, Mida, Bembi, Promin, VdOne, HelenA)

«В категорії fashion для українських виробників, як початківців, так і зрілих, Arricano дає широкі можливості, – зазначає Анна Чуботіна. – Є можливість не тільки відкрити фірмовий магазин бренду, але і спробувати свої сили у першому українському універмазі українських виробників Names’UA».

У команді Arricano вважають, що потенціал співробітництва з українськими виробниками та модними брендами великий. Однак, орендні відносини між торговим центром і орендарем – це двосторонній процес вибору, де орендодавцю важливі якість продукції, потенціал бренду, позиціонування, а орендарю – трафік торгового центру, tenant mix й активний маркетинг; це взаємодія і розвиток.

Довідка. Arricano – один з найбільших в країні девелоперів і мережевих операторів торгово-розважальних комплексів в Україні. Володіє найбільшим в Україні портфоліо реалізованих ТРК, загальна орендна площа яких становить понад 212 000 кв. м.

Портфель компанії географічно диверсифікований за рахунок активів в різних регіонах України: Київ – ТРЦ РайON і Проспект, Кривий Ріг – ТРК Сонячна Галерея, Запоріжжя – ТРК City Mall, Сімферополь – ТРЦ Південна Галерея. У 2016 році торговельні комплекси Arricano відвідали близько 40 млн осіб.

На стадії девелопменту в компанії знаходиться ще три проекти. Серед них ТРК Лук’янівка в Києві загальною площею понад 110 000 кв. м.

Читайте також                                 –

Михайло Меркулов, Arricano: Глобальні зміни в принципах роботи ТРЦ і як їх використовувати


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку