Апеляційний суд Києва зняв арешт з МФК Gulliver

Апеляційний суд Києва зняв арешт з МФК Gulliver

10.01.2017 01:08
  479
rau

27 грудня 2016 Апеляційний суд міста Києва задовольнив скаргу ТОВ «ТРИ О» (МФК Gulliver) на ухвалу Шевченківського райсуду Києва про арешт МФК.

Про це RAU повідомила прес-служба торгівельно-розважального комплексу. Повний текст ухвали апеляційного суду ТОВ «ТРИ О» отримало 5 січня 2017 року.

У документі наголошується, що немає достатніх підстав для накладення арешту на МФК Gulliver. Як зазначено в ухвалі, прокурором і слідчим не надано жодних доказів на підтвердження того, що діяльність ТОВ «ТРИ О» (ТРЦ Gulliver) пов’язана з ВАТ «Банк Михайлівський» або ТОВ «Екосіпан». Дані, які вказували б на незаконність таких відносин в матеріалах справи відсутні, і прокурором у судовому засіданні не були надані. Також відсутні будь-які доводи і докази того, що комплекс Gulliver, на який було накладено арешт, міг би бути використаний в якості речового доказу по справі про розкрадання коштів «Банку Михайлівського».

Як зазначає генеральний директор ТОВ «ТРИ О» Ірина Круппа: «Накладення арешту було грубим порушенням права власності, яке нам довелося відстоювати відповідно до законодавства України. Ми сподіваємося, що комплекс більше не буде фігурувати в «вигоданій» справі про розкрадання коштів банку «Михайлівський», а право власності ТОВ «ТРИ О» на цей комплекс не буде піддаватися сумніву. У суді доведено, що воно було придбано задовго до створення банку «Михайлівський», а тому доводи, що майно придбано в результаті неправомірної діяльності безпідставні. Унікальний багатофункціональний комплекс, який розташований в самому центрі Києва, продовжує працювати і забезпечує робочими місцями понад 5000 осіб».

Віктор Поліщук про банкрутство банку Михайлівський, арешт ТРЦ Gulliver і майбутньому мережі Ельдорадо


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку