Доброї дороги: як виглядає найбільший у Європі центр Amway (фоторепортаж)

Доброї дороги: як виглядає найбільший у Європі центр Amway (фоторепортаж)

04.03.2017 10:47
  1698
Микола Маранчак

Просторі світлі приміщення, велика експозона, кімнати для переговорів і навчальний клас: rau.ua побувала в офісі Amway у Львові.

Новий центр компанії Amway відкрився у Львові в середині минулого року, і відразу привернув багато уваги. Не так вже часто у нашій країні відкриваються найбільші офіси міжнародних компаній у Старому Світі. Всього в Україні функціонує чотири центру Amway. Крім Львова, вони працюють у Києві, Дніпрі та Одесі. Але львівський об’єкт – самий новий, сучасний і великий.

Розташований центр Amway в новому офісному будинку на вулиці Шевченка. Сучасний скляний фасад навіть не сильно псують кілька вивісок, хоча без них, зрозуміло, було б краще.

Перше, щоб кидається в очі в офісі – велика кількість світла. Весь інтер’єр виконаний у світлих тонах, а розумно спроектоване освітлення навіть в самий непогожий день створює відчуття легкості і яскравості.

Загальна площа центру – 750 кв. м. Простір поділений на кілька зон. Найбільша – шоу-рум, де представлені зразки продукції Amway. Тут же проводяться презентації нових продуктів, майстер-класи з використання косметики, виставки та інші активності.

Крім великих стелажів, де можна вивчити представлений товар, у торговому залі є місце, де можна протестувати продукцію. Причому в дні презентацій нових зразків товарів співробітники Amway допомагають консультантам-підприємцям компанії, розповідаючи про особливості використання того або іншого продукту, його характеристики, переваги і відкривають можливості. Партнери можуть і самостійно спробувати косметику і переконатися в її якості.

Продається не тільки косметика і товари для здоров’я: в залі представлені і інші категорії товарів. Наприклад, посуд, фільтри для води і багато іншого.

Втім, незважаючи на всю легкість і відкритість приміщення, купити товар людина «з вулиці» не може: продукція доступна тільки партнерам-представникам Amway. З іншого боку, у компанії запевняють, що стати незалежним підприємцем Amway зовсім не складно, і тоді весь асортимент буде доступний.

Крім торговельного залу, частина офісу відведена під центр навчання. На встановлених тут комп’ютерах партнери компанії можуть вивчити пропонований товар, дізнатися про вже з’явилися або тільки готуються до виходу новинки. До речі, український підрозділ Amway все нові колекції надходять одночасно з усіма європейськими представництвами.

На екранах доступна вся інформація про товар, включаючи його особливості, правила зберігання і застосування, рекомендації та багато іншого. За словами співробітників Amway, таким чином вдається заощадити чимало часу: всі дистриб’ютори можуть самостійно вивчити необхідні дані.

Тут же знаходиться і кава-машина, а також кілька столиків для переговорів і роботи. При необхідності, можна поспілкуватися з клієнтом або партнером, уточнити інформацію, оновити в пам’яті якісь цифри чи факти. Або дати можливість переконатися в ефективній роботі фільтрів для води – прямо на стійці знаходиться кран, куди подається відфільтрована вода. Враховуючи хронічні проблеми в якістю води з-під крана в багатьох містах України – досить корисна і актуальна річ.

У той же час для серйозних переговорів є ще дві кімнати, оформлені в стилістиці продуктів Amway. У них проходять і тренінги по товарам компанії: як використовувати, як просувати, в чому їх особливості та переваги. Колірне оформлення допомагає налаштуватися на робочий лад, і не відволікає від важливих справ.

Ще одна «фішка» офісу – великий зал для тренінгів, лекцій і семінарів Amway Academy. У ньому поміщається при необхідності багато людей, і використовується аудиторія досить часто – компанія регулярно проводить різноманітні навчальні програми для своїх співробітників і партнерів.

На стінах центру – мотиваційні цитати та гасла. Весь офіс залишає враження волі, простору, і в той же час раціональності і лаконічності.

Редакція дякує компанії Amway за запрошення в центр, проведену екскурсію і дозвіл на фотозйомку.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку