Олександр Фіалка: Наша місія – зацікавити Україною сильних гравців

Олександр Фіалка: Наша місія – зацікавити Україною сильних гравців

27.12.2016 08:50
  505
rau

Голова правління Асоціації рітейлерів України Олександр Фіалка про перспективи україно-турецького економічного співробітництва.

10 – 14 грудня в передмісті Анталії – місті Серік – пройшов перший бізнес-саміт Туреччина – Україна. Підприємці та представники влади двох країн поділилися своїм баченням майбутнього розвитку партнерства між двома державами, окреслили пріоритетні галузі і можливості для розвитку торговельних відносин.

На саміті виступав і голова правління RAU Олександр Фіалка. Після офіційної частини заходу, у коментарі для телеканалу ICTV, він зазначив: «Наша місія – зацікавити потужних гравців сегменту fashion виходити на український ринок. По-перше, для них це диверсифікація ринків збуту, в чому турецькі оператори дуже зацікавлені після того, як з’явилася напруженість у відношенні Туреччини і РФ. По-друге, Україна обрала європейський вектор розвитку та відкриває свої ринки для іноземних компаній. По-третє, активізація торгівлі стане стимулом для зростання економік обох країн».

Читайте також

https://rau.ua/event/zviti/iz-antalii-ukraine/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку