Досвід виживання: як адаптуються кафе і ресторани в умовах постійних карантинів
Власники відомих ресторанних мереж і закладів громадського харчування поділилися своїм досвідом роботи в період карантинних обмежень та пандемії коронавіруса, планами на майбутнє, а також назвали свої головні помилки. Цей матеріал доступний російською мовою В ході V ювілейної міжнародної виставки індустрій рітейлу і девелопменту RAU EXPO-2021, організованої Асоціацією рітейлерів України, відбулася панельна дискусія, де відомі ресторатори … Читати далі Досвід виживання: як адаптуються кафе і ресторани в умовах постійних карантинів
Скопіюйте та вставте це посилання до свого WordPress сайту, щоби вставити
Скопіюйте та вставте цей код собі на сайт, щоби вставити